Till senaste kommentaren

Har du fått ytterligare en påminnelse för medlemsavgiften för 2019?

Som flera påpekat så saknade betalningspåminnelsen som gick ut i slutet av juni uppgift om kontonummer till medlemskontot, från vilket medlemsavgiften för 2019 drogs den 1 juli 2019.

För att åtgärda detta har vi den 8 juli 2019 skickat ytterligare en betalningspåminnelse till alla som saknade täckning på sitt medlemskonto den 1 juli 2019, där kontonummer till ditt medlemskonto framgår.

Jag vill betala medlemsavgiften
Gör en överföring senast 31 augusti på det belopp och till det kontonummer som framgår på betalningspåminnelsen daterad 8 juli 2019. Se bifogad fil som visar var du hittar dessa uppgifter på betalningspåminnelsen.
Därefter måste du reglera din skuld hos oss innan du kan avsluta ditt konto.

Jag vill avsluta mitt medlemskap
Vill du avsluta ditt medlemskap, läs följande inlägg: Hur avslutar jag mitt medlemskap? Avslutar du ditt medlemskap innan 31 augusti 2019 kommer du inte påföras några extra avgifter och vi krediterar eventuellt övertrasserat belopp.

Jag har redan begärt avslut av mitt medlemskap
Har du redan begärt avslut av ditt medlemskap kan du bortse från betalningspåminnelsen, så snart vi hanterat ditt avslut kommer vi att bekräfta detta till dig. Du kommer inte påföras några extra avgifter och vi krediterar eventuellt övertrasserat belopp.
Meddelar du avslut av medlemskap efter den 31 augusti måste du först reglera din skuld hos oss innan du kan avsluta ditt medlemskap.
Emma Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.