Till senaste kommentaren

Hur mycket kan jag låna på mina sparpoäng?

Det enkla svaret på den frågan är: Så mycket du behöver och din ekonomi tillåter.

För ett antal år sedan tog vi bort kravet på att du först måste spara innan du lånar. Idag kan du ansöka om lån direkt när du blivit medlem. Det som styr lånet är din betalningsförmåga och vilken säkerhet du har för lånet.

De sparpoäng som du har kan du dock använda för att påverka ditt sparande när du tar något av de lån vi erbjuder där vi räknar med poäng. Ju mer poäng du har ju mindre sparande behöver du göra samtidigt som du återbetalar ditt lån. Du får då en billigare månadsbetalning och det blir en mindre summa pengar du binder upp under lånetiden.

Om du inte gjort något sparande innan du lånar (och inte har några poäng) blir sparandet i lånet lika stort som amorteringen. Tillför du poäng minskar sparandet ända ner till noll om du har tillräckligt med poäng. Även i efterhand kan du tillföra poäng till lånet och minska sparandet.
Emine Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej !
  Funderar på att bli medlem.
  Om jag samlat ihop 2.500.000 poäng och jag vill låna 250.000 kr vilken blir då räntan på lånet?.

  hade en bekant som för 10 år sedan hade 2.500.000 poäng och om jag inte minns fel så kunde ha låna 250.000 kr utan ränta.
  Eller har jag fel?

  Kan Man sätta ett värd på poängen?
  Stefan
 • Hej!

  För närvarande kan man nyttja sparpoäng när man tar ett lån hos oss. Det går att tillföra sparpoäng för att undvika det vi kallar efterspar, dvs spara samtidigt som man amorterar, så sparpoängen påverkar inte räntan i dagsläget.

  När det gäller räntan det beror på vilken låneprodukt vill du ha t.ex. ett privatlån eller bolån.

  Du kan själv prova att räkna hur mycket ränta kan bli på vår hemsida under vardagstjänster( våra lån) alternativt att ringa oss så kan vi hjälpa dig vidare.

  Kontakt uppgifter hittar du här
  Zozan Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.