Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan man ha Swish hos er?

Vi saknar idag tjänsten Swish.

Vi har tagit beslut om att byta banksystem under 2019. Det kommer att möjliggöra att vi kan erbjuda fler efterfrågade tjänster och produkter i framtiden. Vi kommer att uppdatera detta inlägg när vi har mer information om Swish.
JAK medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Om man överväger att lämna tex Nordea och helt o hållet gå över till JAK, vad mister man då för förmåner ? nämnas kan att man tex hos Nordea har följande :
  Swisch, bank-id och appen Nordea, kort så som visa-kort bundet till personkonto.
  stenley klingberg
 • Hej!

  Vad roligt att du är intresserad av JAK som bank!

  Bankkort kopplat till ett konto, E-legitimation, autogiro, Swish, utgivning av BankID och e-faktura är tjänster som vi jobbar på att kunna erbjuda i framtiden, men vi har i dagsläget tyvärr inte något tidsuppfattning om när. Vi kommer byta banksystem i sommar 2019 vilket ger oss mer möjligheter till att kunna utveckla våra tjänster i framtiden men vi kan inte säga exakt när tyvärr.

  Det är inte fullt så enkelt att ha hos som den enda banken i dagsläget. Utgivande av BankID har vi inte i dag. Vi är en liten bank, där alla medlemmar äger banken tillsammans och delar på kostnaderna. Vi önskar att vi hade alla tjänsterna att erbjuda redan nu men det tar lite längre tid hos oss eftersom vi är en liten bank med begränsade resurser.

  Mvh
  Carina Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.