Kan man ha Swish hos er?

Vi saknar idag tjänsten Swish.

Vi behöver bli fler medlemmar för att möjliggöra att vi kan erbjuda fler efterfrågade tjänster och produkter i framtiden. Vi kommer att uppdatera detta inlägg när vi har mer information om Swish.

Kommentarer

 • Hej!

  Vad roligt att du är intresserad av JAK som bank!

  Bankkort kopplat till ett konto, E-legitimation, autogiro, Swish, utgivning av BankID och e-faktura är tjänster som vi jobbar på att kunna erbjuda i framtiden, men vi har i dagsläget tyvärr inte något tidsuppfattning om när.

  Det är inte fullt så enkelt att ha hos som den enda banken i dagsläget. Utgivande av BankID har vi inte i dag. Vi är en liten bank, där alla medlemmar äger banken tillsammans och delar på kostnaderna. Vi önskar att vi hade alla tjänsterna att erbjuda redan nu men det tar lite längre tid hos oss eftersom vi är en liten bank med begränsade resurser.
  Emine Medlemsservice
 • Hej,

  Lite nyfiken på uppdatering rörandes swish, på grund utav alla pengatvättsskandalerna hos min nuvarande bank så önskar jag byta helt till er. Men använder swish på veckobasis, så undrar ifall ni har mer info ifall det är en tjänst som är på intågande.

  Tack för att ni är en så verbalt öppen bank 😀
  Jacob
 • Hej!
  Roligt att du är intresserad av det, tyvärr har vi ingen mer information att ge ut gällande swish. Vi uppdaterar med information här i tråden så fort vi har det!
  Emma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.