Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan man ha Swish hos er?

Vi saknar idag tjänsten Swish.

Vi har tagit beslut om att byta banksystem under 2019. Det kommer att möjliggöra att vi kan erbjuda fler efterfrågade tjänster och produkter i framtiden. Vi kommer att uppdatera detta inlägg när vi har mer information om Swish.
JAK medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Om man överväger att lämna tex Nordea och helt o hållet gå över till JAK, vad mister man då för förmåner ? nämnas kan att man tex hos Nordea har följande :
  Swisch, bank-id och appen Nordea, kort så som visa-kort bundet till personkonto.
  Stenley
 • Hej!

  Vad roligt att du är intresserad av JAK som bank!

  Bankkort kopplat till ett konto, E-legitimation, autogiro, Swish, utgivning av BankID och e-faktura är tjänster som vi jobbar på att kunna erbjuda i framtiden, men vi har i dagsläget tyvärr inte något tidsuppfattning om när. Vi kommer byta banksystem i sommar 2019 vilket ger oss mer möjligheter till att kunna utveckla våra tjänster i framtiden men vi kan inte säga exakt när tyvärr.

  Det är inte fullt så enkelt att ha hos som den enda banken i dagsläget. Utgivande av BankID har vi inte i dag. Vi är en liten bank, där alla medlemmar äger banken tillsammans och delar på kostnaderna. Vi önskar att vi hade alla tjänsterna att erbjuda redan nu men det tar lite längre tid hos oss eftersom vi är en liten bank med begränsade resurser.

  Mvh
  Carina Medlemsservice
 • Hej, Carina! Jag har ett konto hos er. Dessvärre har jag glömt bort, slarvat bort, kontonumret. Jag har ändå vid behov kunnat ta ut pengar genom att faxa. Nu var jag in på Nordea, som är min andra bank från vilken jag har en autogirering varje månad till kontot hos er, och jag talade om att jag skulle ändra min autogirering till stående överföring, som jag fick besked om av er, att göra. Jag hade följaktligen inte något kontonummer att uppge och nu undrar jag hur jag skall få det.
  Göran Nordström
 • Hej Göran!

  Gällande kontonummer kan du antingen logga in på internetbanken och klicka på konton så ser du ditt kontonummer börjar på 9670 XX XXX XX. Eller ring oss på 0500-464500 och ha ditt BankID tillgänglig.

  Du behöver uppge datum, summa och kontonummer till Nordea.
  Carina Medlemsservice
 • Hej!
  Nu är nya banksystemet igång så jag antar att ni har lite mer på fötterna. Har ni någon grov prognos för Swish och BankID?
  Finns det chans att de aldrig kommer? Finns de chans att de kommer i år? Nästa år?
  Mikael
 • Hej Mikael!
  Tyvärr har vi ingen prognos men det kommer inte att komma under 2019, håll ut så informerar vi så fort vi vet mer!
  Emma Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.