Sparpoäng i internetbanken

Du kan enbart se sparpoängen på ditt kontoutdrag för sparpoängskontot.
Anledningen är att funktionen för att visa sparpoäng på internetbanken inte finns i det nya systemet.

Vi är i stort sett ensamma om att ha ett sparpoängssystem i dag och SDC var det enda systemet som hade stöd för sparpoäng, även om saldo ej syns i internetbanken.

För att klara de hårda regelverk som finns i dag för banker i Sverige och Europa så var vi tvungna att byta system. På sikt kommer det nya systemet att ge oss möjligheter att koppla på nya tjänster och skapa medlemsnytta. Tjänster som medlemmarna önskat länge och som vi med gamla systemet inte kunnat erbjuda.

Att se poäng på sparpoängskonton i internetbanken är dock inte något vi ser tillkomma i närtid, utan saldo kommer enbart att synas på kontoutdrag för sparpoängskontot. Vi kommer fortsätta att undersöka möjligheten att kunna se sparpoängen i internetbanken.
Här ser du hur du beställer ett kontoutdrag på dina sparpoäng.

Ni har ett sparpoängkonto – fria, på detta konto samlas alla fria sparpoäng som skapas utifrån era saldon på medlems-, spar- och transaktionskonton. För varje lån med krav på sparpoängsbalans, finns ett sparpoängskonto – balans, på vilket lånet genererar negativa poäng och det bundna sparandet kopplat till lånet genererar positiva sparpoäng.

Kommentarer

  • Det står "Ni har ett sparpoängkonto – fria, "  Jag nog missat väsentlig information sedan tidigare men jag har inget sådant konto. Hur får jag det?
    Henry
  • Det är gratis att få kontoutdragen skickade till internetbanken varje månad. Vill man ha det per post tillkommer en kostnad på 29 kr/månaden.

    Alla som har ett Medlemskonto har även ett "Sparpoäng - fria" konto, dessa är kopplade till varandra. Har du pengar på ditt Medlemskonto genereras sparpoäng på ditt "Sparpoäng - fria".
    Emma Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.