Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför syns inte sparpoängen i internetbanken?

Anledningen är att funktionen för att visa sparpoäng på internetbanken inte finns i det nya systemet. Du kan enbart se sparpoängen på ditt kontoutdrag för sparpoängskontot.

Vi är i stort sett ensamma om att ha ett sparpoängssystem i dag och SDC var det enda systemet som hade stöd för sparpoäng, även om saldo ej syns i internetbanken.

För att klara de hårda regelverk som finns i dag för banker i Sverige och Europa så var vi tvungna att byta system. På sikt kommer det nya systemet att ge oss möjligheter att koppla på nya tjänster och skapa medlemsnytta. Tjänster som medlemmarna önskat länge och som vi med gamla systemet inte kunnat erbjuda.

Att se poäng på sparpoängskonton i internetbanken är dock inte något vi ser tillkomma i närtid, utan saldo kommer enbart att synas på kontoutdrag för sparpoängskontot. Vi kommer fortsätta att undersöka möjligheten att kunna se sparpoängen i internetbanken. 

Ni har ett sparpoängkonto – fria, på detta konto samlas alla fria sparpoäng som skapas utifrån era saldon på medlems-, spar- och transaktionskonton. För varje lån med krav på sparpoängsbalans, finns ett sparpoängskonto – balans, på vilket lånet genererar negativa poäng och det bundna sparandet kopplat till lånet genererar positiva sparpoäng.
Erica Kommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.