Till senaste kommentaren

Skillnad mellan överföring och betalning?

För mej är det lite oklart vad som skiljer dessa två begrepp och hur de relaterar till mina två typer av konton (transaktionskonto och medlemskonto). Det vore bra om ni kunde ha lite info om detta någonstans - gärna där man gör valet mellan betalning resp. överföring. Jag tyckte detta var klarare förut. En skillnad nu verkar vara att man kan ange ett senare datum för en överföring, vilket tidigare enbart gick för betalningar (tror jag). Detta är en klar förbättring eftersom man då kan ha lite mer framförhållning med viktiga överföringar. Hälsningar Lasse

Kommentarer

 • Hej!

  Alla medlemmar får ett medlemskonto som fungerar precis som tidigare baskonto och vi kommer fortsätta dra medlemsavgiften från medlemskontot.

  Ett av baskontona har blivit ditt medlemskonto och eventuella kvarvarande baskonton kommer istället heta Sparkonto.
  Precis som innan så ingår ett medlemskonto gratis i medlemskapet.

  Om man har ett lån hos oss så är det oftast medlemskontot man måste uppge när man lägger upp en stående överföring och det stämmer att man kan välja vilket datum överföringen ska genomföras.

  Transaktionskontot kan användas för dagliga in- och utbetalningar till en kostnad av 19 kr/månad. Man kan endast ha ett transaktionskonto.

  Övriga sparkonton kommer att kosta en avgift per månad, antingen separat eller som del i ett paket. Mer information om detta kommer troligtvis i höst.

  Mer information kommer publiceras på JAKs hemsida.

  Tack på förhand!

  Emine Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.