Svensk som bor i utlandet?

Hej mitt namn är Börje , det är så att jag är svensk medborgare har svensk pass ,,men nu numera bor jag i  Norge och min fråga är kan jag bli medlem hos er , och föra över pengar från ert konto till mitt norska konto , det är så jag får svensk pension , och även kunna betala i Sverige på ert konto

Kommentarer

 • Hej!
  Det går bra att bli medlem hos oss om du bor i ett annat land. Det krävs dock bankID för att kunna nyttja vår internetbank.
  Däremot hanterar vi inte utlandsbetalningar eller utlandsinsättningar. Att föra över pengar till andra svenska banker och betala till plus- och bankgiron går bra i vår bank.
  Emma Medlemsservice
 • Hej Emma finns det nå planer om att ni kan överföra till utland ,,tex från sweden till Norge , jag vill bort från det vanliga banksystemet
  Börje jakobsson
 • Hej igen!
  Jag förstår det och vi har planer på att ordna detta men kan i dagsläget inte ge några besked om när det kan tänkas komma.
  Emma Medlemsservice
 • Hej min undran hur det går med tex och överföra till ett annat land tex Norge
  Börje jakobsson
 • Hej!
  Vi kan fortfarande inte hantera utlandsbetalningar eller utlandsinsättningar och vi kan i dagsläget inte ge några besked om när det kan tänkas komma.
  Emine Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.