Till senaste kommentaren

Var finns information om avgift för transaktionskontot?

Hej!

Jag har två frågor om transaktionskontot.

1. Var har det aviserats om avgiften för det? Vad jag fått på mail och vad jag läst i villkoren som finns på er hemsida stod det att "det kommer att bli en avgift och den kommer att beslutas om och börja gälla i höst".

2. Nu behövs väl inte transaktionskontot längre för att kunna föra ut pengar från mitt jakkonto? Utan transaktionskonto kan jag väl fortfarande göra en vanlig överföring till annat privat bankkonto?

Kommentarer

 • Hej!
  Det har alltid funnits i våra villkor att det är en avgift för transaktionskontot, däremot har vi inte haft teknisk möjlighet att börja ta ut avgiften förrän i maj 2019.
  Transaktionskontot rekommenderar vi om du göra Plus- eller Bankgirobetalningar från ditt konto. Vanliga överföringar till andra konton kan du göra från ditt medlemskonto.
 • Hej!

  Ja, nu finns det ju en prislista tillgänglig på hemsidan, så då löser ju det problemet med information. Det hittade jag inte någonstans när jag ställde frågan.

  Nästa gång ni ändrar ett pris skulle jag uppskatta att få information om detta innan det börjar gälla. Jag letade en hel del efter denna informationen så om den fanns var den kanske inte så tydligt placerad. Som jag förstått på detta kundforum är jag inte den enda som varit förvirrad över denna nya kostnad.

  Tack för svaret. / Matilda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.