Till senaste kommentaren

Hur ser jag mina sparpoäng?

Du ser sparpoängen på dina kontoutdrag som du hittar under rubriken ”brevlåda” när du är inloggad på internetbanken. Du får alltid ett kontoutdrag vid årsskiftet men du kan begära att få kontoutdrag mer frekvent, exempelvis månads- eller kvartalsvis, genom att skicka ett meddelande till oss via internetbanken.

Du får nya sparpoäng varje månad men kontoutdraget visar inte sparpoängen för innevarande och föregående månad, så du behöver inte vara orolig att det saknas sparpoäng.

Exempelvis, om du begär kontoutdrag i september ser du sparpoängen från juli eftersom sparpoäng från innevarande (september) och föregående (augusti) månad inte visas.

Om ni önskar få kontoutdrag per post så tillkommer en avgift på 45kr/utskick.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • hej,

  min mamma som har ett konto ser de 2 senaste händelserna bla medlemsavgiften när inloggad men ser inga sparpoäng. hon har lite pengar kvar sen flera år tillbaka, haar inte sparat regelbundet på flera år men det borde väl finnas poäng kvar?

  Hur fungerar det sedan om min mamma vill ge sina sparpoäng till barnbarn?

  Tack.
  Annike
 • Hej!
  Tack för ditt mail.

  Sparpoängen ser man inte sparpoängen när man är inloggad i internetbanken.

  Till följd av banksekretessen får vi inte hantera personliga bankärenden via e-post, detta då vi måste legitimera att vi kommunicerar med rätt person.

  Skicka ditt ärende/meddelande via internetbanken vid Brevlåda eller ring till oss på telefon 0500 46 45 00 mellan kl 9,30 - 12,00 måndag till fredag så berättar vi mer.

  Observera att du behöver ha ett BankID för att logga in på internetbanken eller för att legitimera dig när du pratar med oss via telefon.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Vänliga hälsningar
  Medlemsservice
  Britt-Marie Medlemsservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.