Hur betalar jag medlemsavgiften?

Medlemsavgiften är 365 kronor per år. När du ansöker om att bli medlem betalar du (tillsammans med grundinsatsen på 300 kronor) medlemsavgiften för resterande del av året, första gången du betalar medlemsavgift beror alltså summan på när på året du ansöker om att bli medlem. Följande år dras medlemsavgiften på 365 kronor automatiskt från ditt medlemskonto i början av januari.

Om du saknar täckning på ditt medlemskonto det datum medlemsavgiften dras kommer en påminnelseavi att skickas ut. Det är därför viktigt att du har täckning på ditt medlemskonto när medlemsavgiften dras, så vi rekommenderar att du har 365 kr på ditt medlemskonto den 1 januari.

För att sätta in pengar på ditt medlemskonto gör du en banköverföring till det kontonummer du har på JAK.

För att komma åt ditt medlemskonto loggar du in med BankID på vår internetbank via jak.se. Om du inte kan logga in på internetbanken kan detta bero på att du inte svarat på våra kundkännedomsfrågor.

Har ditt konto övertrasserats behöver du göra en överföring till bankkontonumret för ditt medlemskonto för att reglera skulden.

De medlemmar som har pengar på sitt medlemskonto och vill att banken drar medlemsavgiften därifrån kan skriva ett meddelande via internbanken.

I din transaktionshistorik på medlemskontot står dragningen av medlemsavgiften registrerad som "Avgift".

Barn under 18 år betalar ingen medlemsavgift.

Relaterade inlägg:
Varför kommer jag inte in på internetbanken?
Varför måste jag svara på frågor om kundkännedom när jag ska logga in i internetbanken?
Hur hittar jag mitt kontonummer i internetbanken?

Amanda Marknadskommunikatör (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.